100% plant based

Bewuster eten

Bewuster eten. Het makkelijker maken om minder vaak te kiezen voor ‘vlees’, ‘vis’ of ‘dierlijke producten’ en zo je steentje bij dragen aan een duurzamere wereld. Zonder je lifestyle radicaal om te gooien. En toch gewoon ontzettend lekker te kunnen  blijven eten.

Dat is waar ik voor sta met BiteMyPlants. Ik wil je met onze kleurrijke 100% plant based gerechten zelf laten ervaren dat eten zonder vlees fantastisch, verrassend en spicy kan zijn.

Over mij

Claudio Schalkwijk

“Ik kook al zolang ik mij kan herinneren. Leren koken hoorde er bij ons thuis gewoon bij, net als leren lopen. Als kok baseer ik mijn specialiteiten losjes op indrukken en ervaringen uit mijn jeugd, met een mix van de Creoolse, Indische (Javaanse), Indiase en Chinese keuken. Voeg daar vervolgens de smaken aan toe die ik oppikte tijdens mijn reizen door onder andere Noord-Afrika en Zuid-Amerika en je komt terecht in ‘Claudio’s wereld’. Een wereld weg van de gebaande paden, met stoere gerechten zonder poespas. Vol smaken, kleuren en geuren die je overdonderen. Want mijn plant based gerechten zijn spannend en verrassend lekker. En maken het je heel makkelijk om te helpen bij ‘Growing a Greener World’!

Zelf ben ik flexitariër en we laten thuis zeker 4 keer per week vlees en vis bewust staan. Ik vind het belangrijk om mijn 4 kinderen mee te geven dat je ook met minder grote veranderingen een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld.”

100% plant based gerechten

Benieuwd naar onze vegan gerechten? Bekijk ze allemaal in onze Foodshop.

0