kleurrijk vegan vol smaak!

BiteMyPlants

Plant based maaltijden

Kleurrijke en spicy gerechten vol smaak die je zintuigen verrassen. Dat is BiteMyPlants! 100% plant based maaltijden die zorgen voor een vrolijk gekleurd en spannend avontuur op je bord. Met duizend-en-een spices voor heerlijke geuren en een explosie aan smaken. En met de kleuren van groentes en fruit om de looks van onze gerechten net dat beetje extra te geven. Die verschillende groentes en fruit van het seizoen zorgen er trouwens ook nog eens voor dat onze vegan-proof maaltijden een heel gezonde keuze zijn. Maar het allerbelangrijkste: ze zijn gewoon ontzettend lekker!

BiteMyPlants gerechten zijn gebaseerd op populaire en klassieke recepten van over de hele wereld. We tweaken ze met specerijen en groentes zodat ze voldoen aan de hoge eisen die we aan onze maaltijden stellen. En om onze gerechten te laten passen bij de lifestyle waar wij voor staan: Growing a Greener World.

100% Plant based

Growing a Greener World

Met BiteMyPlants dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld. We willen bijdragen aan het voorkomen van dierenleed in de voedselindustrie en zorgen voor een kleinere ecologische footprint bij het bereiden van ons voedsel. Daarom willen we je bewust laten worden van wat je eet.

Je zou onze gerechten ‘vegan food’ kunnen noemen. Maar bij BiteMyPlants plakken we liever geen etiket op onze maaltijden. We werken 100% plant based, maar denken niet in termen als ‘geen vis’, ‘geen vlees’ of ‘geen dierlijke producten’. Een pannenkoek is per slot van rekening gewoon een pannenkoek en zie je ook niet als ‘vegetarisch’!

Jouw steentje bijdragen

Hello new Lifestyle!

Je wil gezond maar ook lekker eten. En eigenlijk voel je er wel voor om van ‘Growing a Greener World’ je lifestyle te maken en minder vlees op te menu te zetten of het zelfs helemaal te schrappen. Maar dan wel op jouw eigen manier, zonder dat anderen je vertellen wat je wel of niet moet doen.

Ontdek daarom de gerechten van BiteMyPlant! Onze kleurrijke maaltijden zullen je verrassen en je laten ervaren dat plant based eten spannend, spicy en ontzettend lekker kan zijn. En dat niet alleen: wij zijn ervan overtuigd dat de BiteMyPlants smaken het je makkelijker maken om vlees, vis en dierproducten langzamerhand uit je nieuwe lifestyle te laten verdwijnen. Zonder dat je daarvoor je manier van leven en eten radicaal om moet gooien. Want of je nu 1, 5 of 7 dagen in de week plant based eet: je helpt de wereld een beetje mooier te maken.

100% plant based gerechten

Benieuwd naar onze vegan gerechten? Bekijk ze allemaal in onze Foodshop.

0